miercuri, 16 octombrie 2019














 

Placa de baza MSI B360 GAMING PLUS, Socket 1151 

 

  •    Mentine temperaturile scazute!
Racirea calculatorului dvs. este esentiala pentru o performanta sigura. Placa include suficiente conexiuni pentru ventilatoare pentru a va permite sa raciti sistemul cat mai bine.
  •    Sunet dedicat pentru gaming
Obtineti cea mai buna experienta sonora in timpul jocurilor. MSI Audio Boost ofera cea mai buna calitate a sunetului prin utilizarea unor componente audio de calitate ridicata. Acest lucru va permite sa va bucurati de un sunet uimitor pentru a crea cel mai interesant gameplay.
  •    Memorii performante
Placile de baza MSI detin caracteristici care imbunatatesc memoria sistemului cu mai multa viteza, posibilitate de overclock-ing mai mare si stabilitate sporita.

          Constructie de calitate
Utilizarea celor mai bune componente si integrarea celor mai noi inovatii tehnologice ofera cea mai buna experienta profesionala posibila.
Testarea riguroasa a calitatii in cele mai extreme conditii asigura o placa de baza fiabila, de lunga durata si de inalta performanta.
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Alegerea temei de atestat Tema atestatului aleasa de mine 2020-2021 este: -PRORIETATILE UNEI IMAGINI  O imagine este o functie de intensitat...